Collectie

Onderstaand vindt u een overzicht van onze volledige collectie, geschikt voor project en/of residentieel gebruik.

Collection 1010

1010 is een zacht en soepel semi-aniline leder met een rijke uitstraling. Deze collectie is door zijn soepele structuur makkelijk in gebruik, geschikt voor zowel project als residentieel gebruik.

Collection 1012

1012 kan men aanduiden als een gepolijste gepigmenteerde leersoort. Deze collectie met al zijn trendy kleuren is uitermate geschikt voor intensief gebruik.

Collection 1416

1416 is een gepigmenteerde leersoort. De natuurlijk uitziende grove print zorgt voor een optimaal rendement. De warme tinten zijn onderling erg goed te combineren.

Collection 1616

1616 heeft een robuust uiterlijk. Dit soepele volnerf semi-aniline leer is uitermate geschikt voor residentieel gebruik en hoogwaardige projecten.

Collection club

Club is gemaakt op de mooiste Europese stierenhuiden. Dit unieke leder is aniline geverfd in warme kleuren en daarna handmatig voorzien van een 2-tone effect.

Collection colorado

Prachtige dikke nubuck met een vlak nerfbeeld, door het aanschuren ontstaat er een prachtig schrijfeffect. In deze open leersoort is de natuur duidelijk zichtbaar.

Collection misto

Misto is een beschermde-aniline leersoort, gemaakt op de beste huiden. Door een speciaal droogproces ontstaat er een natuurlijk vlak nerfbeeld.

Collection na_no

Na_no is een technisch leder, ontwikkeld voor de meest uiteenlopende doeleinden. Afgewerkt met een vuil werende en brandvertragende finish, een typische project collectie.

Collection pure

Pure is een aniline leersoort, gemaakt op de beste huiden. De natuurlijke kenmerken van het leder zijn zichtbaar en maken het artikel zo puur.

Collection royal

Royal: 11 typische klassieke kleuren met een hand gepoetst klassiek effect. Het leder is plantaardig na gelooid, hierdoor is het leder in de vezel wat stijver echter is de grip super zacht.

Collection saddle

Saddle is plantaardig gelooid leder, gemaakt op halzen. Het tuigleer kan voor meerdere doeleinde worden ingezet, zoals stoffering van meubilair en bureaubladen. Ook is het geschikt om te gebruiken voor wandbekleding en voor vloeren.

Collection verve

Verve is aniline leersoort voorzien van een speciale wax op de top, gemaakt op de mooiste Europese runderen. Zoals de naam al doet vermoeden, Verve, is dit een leder om enthousiast van te worden.

Collection vintage

Vintage is een eerlijk leder, heeft een stoere uitstraling met een mooi 2-tone effect,  waarin je het leven van een van de sterkste dieren ter wereld kunt herkennen. Je kunt zien dat de buffel onverschrokken is en geen enkele uitdaging uit de weg gaat.

Collection wash

Wash: een 2-kleurig leder, de basiskleur wordt met een donkere schaduw afgewerkt, zodat een prachtige uitstraling ontstaat dat te omschrijven is als de “English Look”.

Collection waxx-select

Waxxselect is aniline leersoort voorzien van een speciale wax op de top, gemaakt op de beste huiden. De combinatie tussen 2 natuurproducten, koe huid en bijenwas, maakt dit tot een zeer speciale leersoort.